Forlle'd Hungary
FORLLE'D HYALOGY HUNGARY
Hivatalos magyarországi forgalmazó
Szabadalmaztatott, nanotechnológiával 
előállított összetevők
Kis molekulasúlyú hialuronsav
Laboratóriumi kutatások alátámasztják, hogy az 5 nanométeres Forlle’d által kifejlesztett hialuronsav mintegy 70% -a képes felszívódni a bőr mélyebb rétegeiben az alkalmazást követő 8 órán belül, ezáltal intenzív hidratálást biztosítanak, stimulálják a fibroblasztok működését, serkenti a kollagén szintézisét, védi a kollagénhálót és hidratálja a extracelluláris mátrixot. 
Nano-platinum
A nano-platinum megvédi a bőrt a szabad gyökökkel szemben, késlelteti a fény általi bőröregedést. A töltéssel rendelkező nano-platinum a bőrrel kompatibilis, és kiemelkedő antioxidáns hatású.
Ionizált ásványi anyagok
A Forlle’d által fejlesztett ionizált ásványi anyagok helyreállítják, és fenntartják a bőr ásványi anyag egyensúlyát, ennek hiányában a bőr rugalmatlanná, érzékennyé és sebezhetővé válik.
Kis molekulasúlyú ceramidok 
A Forlle’d által szabadalmaztatott egyedi technológiával gyártott biokompatibilis III. típusú ceramidot tartalmaznak a készítmények, amelyek az életkorral csökkennek a bőrben. A ceramidok védőgátat képeznek, és megakadályozzák a kipárolgás következtében fellépő túlzott mértékű vízvesztést, helyreállítják a bőr barrier funkcióját.
Nátrium - kondroitin - szulfát
A kondroitin-szulfát megakadályozza a természetes vízvesztést, megerősíti a bőr kötőszövetét, fenntartja az érfalak rugalmasságát, megelőzi a rosacea kialakulását, bőrsérülés esetén lerövidíti a gyógyulási folyamatot, puhítja és védi a bőrt. 
Yamgyökér kivonat
A fitohormonok egyensúlyozzák a változó korban bekövetkező hormonszint csökkenést. Az érett bőr ösztrogénhiányát korrigálja, öregedésgátló hatású. Növeli a kollagén és elasztin termelést, javítja a bőr rugalmasságát, regenerálja az érfalakat, és megakadályozza a hiperpigmentációt.
Hidrolizált kollagén, elasztin és keratin
A hidrolizált kollagén, elasztin és keratin elsősorban a sérült, károsodott természetes komponensek helyettesítésére szolgálnak. Tökéletesen kompatibilisek az emberi bőrrel, hidratálják és helyreállítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Kisimítják a ráncokat és biolifting hatást biztosítnak. 
Szkavlán
A szkvalán értékes természetes lipid, amely megerősíti és helyreállítja a bőrbarrier védőrétegét. Bőrpuhító és baktericid hatású, fenntartja a bőr természetes nedvességét, és lipidrétegét, javítja a bőr rugalmasságát és puhaságát.
Biostimuláló peptidek
A Forlle’d készítményei különböző típusú peptideket tartalmaznak, amelyek ellazítják a mimikai ráncokat, ezáltal a ráncok kisimulnak, stimulálják a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézist, valamint helyreállítják a bőr szerkezetét és a bőrbarriert.
Stabil C-vitamin
A Forlle’d készítmények tartalmazzák a C-vitamin stabil formáit, amely folthalványító, bőrszínkiegyenlítő, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. A C-vitamin erősíti az érfalakat, hiperpigmentált bőr esetén kiegyenlíti és világosítja a bőrt, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatású. Ragyogó bőrt biztosít.
Minden jog fenntartva ©2019 Forlle’d Hungary