Forlle'd Hungary
FORLLE'D HYALOGY HUNGARY
Hivatalos magyarországi forgalmazó
Hyalogy Platinum krém
"A Forlle'd egy csúcstechnológiás japán kozmetikai termék. A Hyalogy Platinum arckrémet azért hozták létre, hogy csökkentse a korai öregedés jeleit, amelyet a külső káros hatások és stressz okoz. A gazdag formulái ionizált ásványi anyagokat, nano-platinumot, kudzu gyökér kivonatot és chlorellát tartalmaz.  Ez az arcápoló segít abban, hogy a bőr friss és egészséges megjelenésű legyen. "
Hyalogy Lift krém
"A Forlle'd egy professzionális japán bőrápoló márka, amely nanotechnológián, ionizáción és biofermentáción alapul. Itt látható a Hyalogy Lift krém biomimetikus peptidekkel és turmalinporral."
Forlle'd
GLOW QUEEN: "A Forlle'd professzionális japán bőrápoló márka csúcstechnológiával szabadalmaztatott összetevőkkel."
Forlle'd
"A Forlle'd egy high-tech professzionális kozmetikai márka Japánból. Nanotechnológiákon, ionizáción és biofermentáción alapul."
Hyalogy Lift krém 50g
Virágzó szépség: "Hyalogy Lift krém biomimetikus peptidekkel és turmalinporral."
Hyalogy P-effect essence
A “Forlle’d egyedülálló, szabadalmaztatott összetevőket alkalmaz. A Hyalogy szérum regenerálja, rugalmassá és ragyogóvá teszi a bőrt."
Hyalogy P-effect finomító krém
Az irodán kívül: "...Hyalogy P-effect Nourishing Cream Nobel-díjas technológián alapul. Ez a krém mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, friss, kipihent és ragyogó hatást biztosít.”
Hyalogy Platinum krém 
"Hyalogy Platinum krém nanotechnológiákon, ionizáción és biofermentáción alapul. Karácsonyi ajándék hölgyeknek vagy uraknak a ragyogó és rugalmas bőrért"
Hyalogy Platinum arckrém
"Hyalogy Platinum arckrém biomimetikus peptidekkel, nano méretű hialuronsavval és platinával. Az arckrém növeli a bőr feszességét, elősegíti a ragyogó bőr megjelenését ”
Hyalogy Béta
“Ez a szérum különböző típusú peptideket tartalmaz, amely ellazítja a mimikai izmokat, és javíthatja a bőr megjelenését. Ez a szérum különösen ajánlott a szem környékére. "
Hyalogy P-effect Reliance gél
FRISS ARC: "A Forlle'd egy japán csúcstechnológiás kozmetikai termék. A Hyalogy P-effect Reliance gél - kiváló hidratáló, amely gyorsan felszívódik, általa a bőr rugalmasnak és frissnek tűnik. Szabadalmaztatott nanotechnológiákra épül. 
Hyalogy Platinum krém
"Egy innovatív és kifinomult karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek, a Forlle'd Hyalogy Platinum krém friss, ragyogó és rugalmas bőrt nyújt."
Hyalogy Alpha szérum
"A nanotechnológiákon alapuló Hyalogy Alpha szérum feszessé és fiatalosabbá teszi a bőrt. Különösen ajánlott vékony és száraz bőrre."
Minden jog fenntartva ©2019 Forlle’d Hungary