Forlle'd Hungary
FORLLE'D HYALOGY HUNGARY
Hivatalos magyarországi forgalmazó
Forlled'd az esztétikai klinikák, szépségszalonok és SPA-k részére
A Forlle'd ideális márka az orvos esztétikai klinikák és szépségszalonok számára, mert megoldást nyújt minden bőrproblémára, és tökéletesen kiegészít minden professzionális kezelést és eljárást, pl. lézerkezelés, hámlasztás, mikrotűs eljárások, RF, IPL, mikro- és nanoáramok, Hydrafacial stb. Tapasztalt minőségvezérelt megközelítés a klinikákon történő kezelés során, és az otthoni bőrápolásban. 
 
A Forlle'd kezeléseit azok a szakemberek és vendégeik választják akik a technológia által vezérelt bőrápolót keresik, mert egyedi igényekhez igazítható. A plasztikai sebészek szerte a világon a Forlle'd termékcsalád készítményeit alkalmazzák a műtétek előtti bőrminőség javításában és az eljárás utáni helyreállításban és a bőr regenerálásában. A kezelések segítik a lehető legjobb eredmények elérését.
 
A Forlle'd egyedülálló formuláinak és a hatóanyagok tisztaságának köszönhetően a kezelések alkalmazhatóak számos más klinikai és professzionális kozmetikai kezelésben, valamint átjárhatóságot biztosítanak, így egy kezelésen belül több problémára, megoldására is fókuszálhatnak a szakemberek. Ez rugalmasságot és megnyugvást nyújt a klinikák számára, valamint lehetővé teszi, hogy a vendég részére egyénre szabható bőrápolási rendszert építhessenek fel.

Partnereink a világ egyik legjobb díjnyertes klinikái és gyógyfürdői (37 ország), beleértve: A világ legjobb wellness-klinikája 2019, a  világ legjobb wellness retreat 2019, 2018, 2017, a  világ legjobb szállodai gyógyfürdője 2016,  Európa, a legjobb wellness resort 2019, 2018, 2017.

A Vogue, a GQ, a Tatler, a Vanity Fair, Marie Claire és mások szerepeltek bennünket.

Örömmel várjuk megkeresését, amennyiben a Forlle'd professzionális kezelések bevezetése mellett döntött szalonjába, klinikáján vagy gyógyfürdőjébe. 

Partnereink számára kidolgozott partnerprogramot, és minden szükséges szakmai képzést biztosítunk a kezelésekre vonatkozóan, PR és marketing, valamint egyéb támogatást is biztosítunk. 

Minden jog fenntartva ©2019 Forlle’d Hungary