Forlle'd Hungary
FORLLE'D HYALOGY HUNGARY
Hivatalos magyarországi forgalmazó
Miért válassza a Forlle'd termékeit
A Japánban megalkotott Forlle’d készítményeknek a világ legszigorúbb minőségi, és biztonsági tetszeken kell átesniük.

A japán márkák gyakran az elsők, akik áttörést jelentenek a tudomány által vezérelt termékek létrehozásában. Értékes és minőségi alapanyagokat használnak a legújabb technológiákkal kombinálva, saját gyógyszeripari minőségű gyáraikban. 

A japán színvonal hosszú távú hatást és biztonságot szavatol. A japán szépség a hiteles innovációról szól.
Történetünk Koichi Tanaka Nobel-díjas eredményének 2002-es fordulópontjával kezdődött. Ezen tudományos eredmények alapján a Forlle'd laboratórium sikeresen létrehozott szabadalmaztatott komponenseket, amelyek képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, amely eddig csak injektálással volt lehetséges.
A Forlle'd a legmodernebb technológiát használja a fejlesztéseihez. A Forlle'd laboratórium által szabadalmaztatott speciális fermentációs és ionizációs módszereket alkalmazva,  a hatóanyagok gyorsan és biztonságosan jutnak a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy megzavarnák a bőr integritását.
A Forlle’d tudományos állításait klinikai vizsgálatokkal független intézményekben igazolták. Ezeket a tanulmányokat a legfontosabb orvosi folyóiratokban tették közzé a KOL orvosai előtt mutatták be az IMCAS-ban, az AAMC-ben, a Bőrgyógyászati Világkongresszuson és számos más rangos kongresszuson.
A Forlle'd Professional termékcsalád lehetővé teszi, hogy a szakemberek rendkívül hatékony helyreállító arckezeléseket végezzenek, speciális japán masszázstechnikákkal kiegészítve, amelyek javítják a nyirokelvezetést. A Forlle’d kezelések helyreállítják a bőr szerkezetét, fokozzák a sejtek regenerálódását, növelik a bőr hidratáltságát, antioxidáns és méregtelenítő hatást biztosítanak, normalizálják az ásványi anyag egyensúlyt, fokozzák a bőr immunitását, felgyorsítják a gyógyulási folyamatokat. 
Minden jog fenntartva ©2019 Forlle’d Hungary